lauantai 22. kesäkuuta 2019

Hyvää juhannusta

Kesäiset päivät ja viikot  kuluvat niin vikkelään, ettei oikein perässä pysy. Yllättäen ollaankin jo juhannuksessa, mutta ei syytä huoleen, kesästä on kaksi kolmasosaa jäljellä. Vaikka tästä eteenpäin valoisuuden määrä vähenee pikkuhiljaa niin eipä tuo huoleta. Nyt on kesä parhaimmillaan ja nautitaan siitä.
Osa pihan kukkasista on jo lopettanut kukintansa, mutta keskikesän kukkijat ovat nyt vuorossa.
Tänään otettuja kuvia pihaltamme


Huvimajan aidan vieressä oleva kurjenmiekkojen kukkaloisto on nyt ohitse, mutta parhaimmillaan näyttivät hienoilta

Juhlia on ollut pitkin kevättä ja kesäkuun 9.pvä vietettiin kummitytön esikoisen, Lotan rippijuhlia.

Hänelle tein tällaisen kortin

Surukin saapui, kun lähes 50 vuotta ystävyyttä jäi vain muistoihin ja niitä on paljon. Hilkka-ystäväni nukkui pois 88-vuotiaana ja haudattiin juhannuksen aatonaattona.
Hänen kukkakimppuunsa tein tällaisen kortin. Kuvassa olevan enkelin olen Hilkalta saanut. Hän maalasi eläkepäivillään ahkerasti posliini- ja puuesineitä ja niitä on minullakin monia muistuttamassa hänen taidoistaan.

Olemme vuosikymmenet lähetelleet toisillemme kortteja syntymä- ja nimipäivinä, ystävänpäiväksi ja jouluksi ja joskus "ihan muuten vaan". Nyt oli viimeisen kortin aika. Kyynelsilmin sitä värkkäilin ja siihen muistopuheen kirjoitin.







Toivottelen teille kaikille oikein hyvää juhannusta!

 

5 kommenttia:

  1. Lämmin osanottoni ja halaus ystäväsi poismenon johdosta <3

    VastaaPoista
  2. En ole katsonut sähköpostia kovin taajaan. Pihallanne on lukuisasti kauniitä kukkia! Päivänkakkara on ihanan kesäinen kukka! Kauniita kuvia pihaltanne!! Rippikortti on viehättävä. Kevyt ja raikas kaikessa kauneudessaan! Hieno yhdistelmä koristeita. Jäähyväiskortti on rakkaudella tehty. Olet paneutunut kirjoittamaan viimeiset sanat. Se ei ole ihan helppo ja kevyt tehtävä. Mutta tärkeä ja ainutkertainen, toista tilaisuutte ei tule tätä hyvää ystävää kohtaan. Kaunis juhannuspostaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsti :)
      Kesäkuu onkin vaihtumassa heinäkuuksi ja tein just uuden päivityksen.

      Poista
  3. Tioga Mountain Bike & Steepled MOUNTAIN Bikes
    Tioga Mountain Bike & titanium max Steepled MOUNTAIN Bikes offers the sunscreen with titanium dioxide best riding experience on our bicycle trail. Each raw titanium bike has titanium earring posts its own unique and unique features titanium dive knife and

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!