lauantai 5. lokakuuta 2019

Aloe Vera Gelly testailua 2

Reilu kuukausi sitten aloitin Aloe Vera Gellyn testaamisen. Lupasin ensimmäisessä testaamista koskevassa päivityksessä palata asiaan parin viikon kuluttua. Pidin sen kuitenkin vähän turhan hätäisenä, ei oikein mitään uutta kerrottavaa olisi ollut niin nopeasti.

Olen nyt käyttänyt vähän reilun kuukauden ajan testaamaani tuotetta ja kokemukset ovat kohtuullisen hyvät. Mikään ei vaikuta hetkessä, enkä olettanut tämänkään tuotteen olevan mikään ihmeitä tekevä. Eikä se kokemukseni perusteella sitä olekaan. Eihän niitä taida olla olemassakaan.Ihosolut uusiutuvat monen kuukauden aikana iästä riippuen, joten liian hätäisesti ei kannata lopullista johtopäätöstä tehdä. Varsinkin tällaisen 70+ ikäisen iho vaatii aikaa ennenkuin siinä jotain muutosta parempaan päin tapahtuu.
Kuten aikaisemmassa päivityksessä kerroin niin eripuolilla ihoani on kuivia paikkoja ja niihin olen uskollisesti joka ilta Aloe Vera Gellyä laittanut. Geeli imeytyy nopeasti ja todellakin tykkään sen tuoksuttomuudesta. Eniten huomaan muutosta kasvoissa kulmakarvojen välissä pitkään vaivanneessa kuivassa ihoalueessa ja säärien ulkoreunojen kuivuudessa. Näissä paikoissa hilseily on melkein kokonaan loppunut ja iho tuntuu hyvältä. Muissakin kohteissa lievää parannusta on tapahtunut. Kutina on vähentynyt ja sekin on erittäin hyvä asia. Kutisevaa ihoa tulee raavittua ja sen seurauksena iho usein tulehtuu. Eli yhteenvetona voin vilpittömästi kertoa, että hyvä tuote ja käyttö jatkuu.

Muitakin Aloe Vera tuotteita on käytössä ja kerron nyt samalla lyhyesti niistäkin, vaikkeivät liitykkään tähän testaukseen.
Huulivoidetta olen käyttänyt jo pitkään ja siitä tykkään todella paljon, sopivan rasvainen, ei maistu millekään, joten ei tule heti nuoleskeltua pois huulista. Aloe Lips sisältää aloe veran lisäksi jojobaöljyä ja mehiläisvahaa. Mun luottotuote!
Mieheni käyttää Gentleman`s Pride after shave lotionia ja kertoo mielipiteenään, että se on kevyt ja virkistävä. Hän ei aja partaansa joka päivä, mutta olen yllyttänyt käyttämään lotionia kuitenkin päivittäin siitä huolimatta, että minun herkälle hajuaistilleni sen tuoksu on turhan voimakas, mutta siedettävä.
Tällaisia kokemuksia näistä Forever Living Productsin tuotteista. Palailen asiaan vielä ehkäpä kuukauden kuluttua, katsotaan mikä tilanne on silloin, vieläkö kuivia ihoalueita löytyy. Silloin Aloe Vera Gelly - putkiloni on jo varmaan tyhjä, joten pitää kääntyä ystäväni assistant supervisor Anita Rantala - Ruoholan puoleen ja hankkia lisää. Sillähän siitä selviää!

Oikein hyvää alkanutta elokuuta kaikille blogissa kävijöille!
Nauttikaa ruskasta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!