keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Vappu 2017

Toukokuu alkoi upean sään merkeissä. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämpötila kohosi 10 plusasteen nurkille.
Rauman vappuun on iät ja ajat kuulunut Poikasoittokunnan vappuparaati ja se saa raumalaiset runsain joukoin liikkeelle ja täyttämään reitin varren jalkakäytävät. Nimestään huolimatta vuonna 1949 perustettu Rauman Poikasoittokunta on hyvin tyttövoittoinen. Omakin tytär siinä aikoinaan vuosikaudet klarinettia soitti. Poikasoittokuntaan kuuluu n.150 eri-ikäistä nuorta soittajaa.
Seuraavaksi siirryimme satojen muiden kanssa seuraamaan Motoporukan paraatia. N.600 pientä, isoa ja vielä isompaa prätkää herätti ihastustaItselleni kolahti täysillä Pallo-Iirojen ankanuittotapahtuma. Raumanjoessa on koko kevään ollut tosi vähän vettä, mutta sinne 4000 kylpyankkaa lähti kilpailemaan kuka ensin maaliin ehtii. Varsinainen hyvän mielen tapahtuma :) Lähtöruuhka oli melkoinen, mutta pikkuhiljaa alkoivat vauhdikkaimmat erottua. Ja kyllä, voittajaksi selvisi keltainen ankka, jolla oli oranssi nokka :DEn muista milloinkaan nähneeni Rauman keskustassa niin paljon väkeä kuin tänä vappuna. Näiden kolmen tapahtuman lisäksi oli myös poliittinen vappujuhla ja vappupicnic, mutta ne jäivät meiltä väliin.
Kanaalissa yksi vappupallo yritti sinnikkäästi selvityä pienen putouksen pyörteestä
Blogi hiljenee, lähden nauttimaan Välimeren sinestä ja auringosta. Toukokuun loppupuolella palaan taas sorvin ääreen. Siihen saakka heikunkeikun, pitäkää Suomi pystyssä ja huolehtikaa itsestänne ja toisistanne <3
8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!