perjantai 1. joulukuuta 2017

Atc-joulukalenteri 2017 Sailalta

Olipa kiva aamulla avata ensimmäisen nipun punainen rusetti ja katsoa minkälainen ensimmäisen kuoren sisältö oli. Tästä alkaa Sailalta saamani joulukalenteri.Kiitos Saila ❤
Julkaiseminen jäi näin myöhäiseen kun en saanutkaan vielä omaa pöytäkonettani korjauksesta ja päätin opetella tabletilla kuvankäsittelyn ja blogipäivityksen. Saattaa olla, että muutama päivä mennään tällä mallilla. Huomenna kuitenkin jo aamulla aukeaa seuraava luukku ja näin aina jouluaattoon saakka. Tervetuloa mukaan seuraamaan Sailan ja minun kalentereita. Sailalle tekemäni kalenteri löytyy päivittäin hänen blogistaan.
Samalla myös päivittäin seurataan minkälaista säätä on Vaasassa ja Raumalla.
Raumalla lämpötila on kieppunut nollan ja +1 asteen tuntumassa koko päivän ja taivas paksussa pilvessä. Lunta ei ole yhtään.
Huomiseen 😊

5 kommenttia:

 1. Hoksottimet ei minulla oikein taida toimia, kun hetken aikaa meni ennenkuin tajusin mitä tuo ensimmäisenä julkaisemasi kuva oikein esittää :D No, sehän on tietysti se valkoinen kuori, johon on piilotettu kalenterikortti ja jossa kyseistä päivää osoittava numerotarra :D Hah; hyvä minä :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila 😊 jospa ei ollut sun hoksottimet vaan nuo kehykset 😀 opettelin tabletin kuvankäsittelyohjelmaa ja piti sit kokeilla vähän erilaisia kehyksiä joita yleensä käytän.

   Poista
 2. Kaunis kortti 😊
  Ihana seurata teidän kalentereita. Meillä täällä Kangasalla on tullut hieman lunta ja maa on valkoinen, pakkasta on ollut -1.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!