sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Tallinnan valot

Vajaa pari viikkoa sitten olimme Tallinnassa maanantaista keskiviikkoon. Ei ole pitkiin aikoihin tullut siellä käytyä kuin ohikulkumatkalla.
Tallinna on kaunis kaupunki, upea sekoitus vanhaa ja uutta ja vireä rakennustoiminta näytti olevan edelleen vallalla. Kun muistelen ensimmäisiä reissuja sinne ihan 80-luvun alussa ja vertaan tämän hetkiseen Tallinnaan, niin ero on todella huima.
Sää oli sateentuhruinen, mutta Tallinnan joulutorilla oli kurakelistä huolimatta ihana jouluinen tunnelma. Myytävänä oli sellaisia tuotteita, joita joulutoreilla haluankin nähdä, käsitöitä, juustoja, makkaroita, kuumaa glögiä, jouluvaloja ja iloisia ihmisiä.
Muutamia valokuvia reissulta







Meno- ja tulomatkalla saimme bussin ikkunasta ihailla myös Helsingin jouluvaloja ja ne olivat erittäin kauniit ja rauhalliset vaikka valoja oli paljon. Liikkuvan bussin likaisesta ikkunasta muutaman kuvan nappasin, mutta ne ovat julkaisukelvottomia.
Kiva kun piipahdit!


4 kommenttia:

  1. Voi olisipa kiva käydä Tallinnan joulumarkkinoilla, mutta täältä sinne on ihana lähdettävä, kun matkaa jo Helsinkiinkin on melkoisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa 😊
      Sama meillä, matka Helsinkiin kestää kauemmin kuin laivamatka Helsingistä Tallinnaan. Jos asutrais pääkaupunkiseudulla niin käytäis varmaan silloin tällöin Tallinnassa. Varsinkin vanha kaupunki on mieleinen.

      Poista
  2. Ihania Tallinnan valoja. Sateesta huolimatta joulutunnelmaa oli, kuten kerroit, se näkyi kuvistasikin. Upea joulukuusi. Eipä ole tullutkaan käytyä Tallinnassa joulun alla, kesällä enimmäkseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Armiida 😊
      Kesällä useimmin itsekkin olen käynyt, vain kerran aikaisemmin jouluvalojen aikaan.
      Tykkäsin kovasti kuusesta, se oli runsaasta koristelusta huolimatta rauhoittavan kaunis.

      Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!