sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Huhtikuun alun pihaelämää

Melko harmaita ovat lähipäivät olleet ja vettäkin on satanut oikein kunnolla ja se on hyvä merkki, lumet sulavat kohisten. Keväistä hyörintää jo linnuilla. Sinitiainen on jo viikkoja sitten varannut asunnon ja käy sitä päivittäin kohentamassa ja tarkistamassa että vuokrasopimus on voimassa. Kököttää pöntössä ja valvoo lähiliikennettä
Tällainen luxuskoti ostettiin viime kesän Pitsiviikon markkinoilta ja kiinnostusta on herättänyt
Linturavintola on hiljentynyt, joku harva vielä poikkeaa aterialle

Oravat käyvät vielä päivittäin ja monena päivänä on turkki kastunut

Vedellä täytetyn lasipallon kanssa olen leikitellyt sisällä ja ulkona
Nyt pitäisi lähteä katsastamaan, onko jo lumen alta paljastunut mitään, joka oikeesti enteilisi kevättä, vaikkapa leskenlehti. Aurinkokin paistaa ja muutama lämpöaste, joten eikun ylös, ulos ja lenkille.
Oikein hyvää sunnuntaita kaikille blogissa kävijöille!10 kommenttia:

 1. Oi näitä kuvia! Hauska tämä sinitiaisen vahdissa olo pönttönsä suuaukossa! Eläväisiä kuvia pikku ystävistä! Missä Kurre turkkinsa kastelee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :)
   Hauska on lintujen ja oravien elämää seurailla. Sinnikkäästi sateista huolimatta oravat tulevat syömään ja ovat välillä niin säälittävän näköisiä korvatupsut ja turkki vettä tippuen.

   Poista
 2. Kauniita kuvia olet pihan touhuista taas ottanut. Eipä ole vielä lumet vähentyneet täällä, nytkin satelee rännän sekaista valkoista taivaalta. Toiveissa eletään kuitenkin, että oikea kevät pian saapuisi meidänkin nurkille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :)
   Täällä näyttää olevan sadepäivä ja vetenä tulee. Sääennusteessa luvattiin tälle viikolle jo tosi kivoja lämpötiloja. Kyllä se siitä...

   Poista
 3. Hienoja kuvia olet pihalta ottanut ja hyvin saanut eläimiä kuviin. Ihana tuo luxus linnunpönttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilu :)
   Eräs tuttavapariskunta tekee tuollaisia luxus-pönttöjä ja kaikenlaista muutakin vastaavilla kuvituksilla ja teksteillä.

   Poista
 4. Oi, miten kivaa, että olette saaneet uusia vuokralaisia. Meilläkin alkaa olla aika hiljaista ruokintapaikalla ja ilokseni myös bongasin oravan sieltä yhtenä päivänä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!