lauantai 28. tammikuuta 2017

Merenrannalla

Verstaallani on menossa suursiivous, jonka loppu ei vielä edes häämötä. Muutaman tunnin päivässä siellä peuhaan ja lajittelen materiaaleja kategorioihin: 1) jää itselle hyvään järjestykseen  2) myyn pois  3) lahjoitan  4) poltettaviin roskiin  5) sekajätteeseen.  Erittäin kunnianhimoinen tavoite, jonka toivon helmikuun aikana olevan valmis. Olen saman projektin tehnyt viitisen vuotta sitten ja silloin se jäi osittain kesken, mutta nyt en anna periksi vaikka mikä olisi. Siksi päätinkin etten tee siellä pitkiä päiviä jotta puhti riittäisi maaliin saakka. Siivouksesta johtuen mitään askarteluja ei ole vähään aikaan odotettavissa. En voi antaa itselleni lupaa kesken kaiken ruveta jotain askartelemaan eikä siellä voisikaan, kaaos on ihan kamala. Mutta kyllä se siitä...
Lisäksi samaan syssyyn pientä pintaremppaa eteisessä olisi tarkoitus tehdä. Ennen joulua näin tapetin, joka kummittelee jatkuvasti mielessä ja mieskin on jo asialle lämmennyt. Alkuviikosta pitää lähteä ostoksille, että saadaan homma käyntiin.

Sää on ollut ihanan keväinen, on todella vaikea uskoa, että keskitalvea eletään. Eilen oltiin pari tuntia merenrannalla kuvaamassa ja nauttimassa ihanasta auringonpaisteesta ja ennen kaikkea siitä ettei tuullut yhtään ja se on merenrannalla erittäin harvinaista herkkua. Kevät oli voimakkaasti aistittavissa. Nautitaan nyt kun takuuvarmasti vielä talvikin jollain tavoin kyntensä näyttää.
Tällaiselta näytti Rauman Maanpäänokassa:


3 kommenttia:

  1. UPEITA kuvia! Jää voi olla monen muotoista. Raikkaita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsti 😊 Jää ja aurinko on aina kaunis ja mielenkiintoinen yhdistelmä.

      Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!