maanantai 30. tammikuuta 2017

Makuja

Jokin aika sitten silmiin osui taas yksi kasvisresepti, jonka halusin ehdottomasti kokeilla. Sen kaksi pääraaka-ainetta olivat sellaisia, joista tykkään paljon, kukkakaali ja parmesanjuusto. Resepti löytyy täältä. En tehnyt mitään dippikastiketta vaan söimme sellaisenaan ja hyvältä maistuivat.

Tykkään kokeilla mitä kummallisempia makuyhdistelmiä ja nyt tein näitten kukkakaalilättyjen kaveriksi smoothien, jossa oli cashewpähkinämaitoa, rahkajugurttia, banaani ja mansikoita.


Nyt on se aika vuodesta, kun tulppaanikimppu tarttuu tosi helposti mukaan kauppareissulla.
Tuokin kimppu oli jo aika kuihtunut ja olin sitä pois heittämässä kun innokkaana kuvaajana tuli mieleeni, että suihkuttelen niille vähän vettä ja katson minkälaisia kuvia saan aikaiseksi. Siitähän ne vielä muuttivat olomuotoaan freesimmäksi ja olivat tarjottimella makoilemassa vielä seuraavan päivänkin :)Valokuvaus on opettanut näkemään kaunista sielläkin, missä sitä aikaisemmin ei huomannut. On oppinut näkemään värejä eri tavalla, niitä on nykyisin paljon runsaammin, harmaallakin on sävyjä vaikka kuinka paljon. Kuihtuneet kukkaset syksyllä pihalla olivat oikein himokuvauskohteitani. Melkein kaikkea katsoo nykyisin sillä silmällä, että saisiko siitä kivan kuvan.2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!