torstai 1. helmikuuta 2018

Hyvää helmikuun alkua

Lumimyräkällä helmikuu alkaa ainakin täällä Rauman seudulla. Lunta tupruttaa vaakatasossa. Minussa on varmaan joku vika kun siitäkin tykkään :) Vai onko se asennekysymys? Olen kyllä ihan tarkoituksella yrittänyt lopettaa kaikenlaisen ruikuttamisen ilmoista. Se jos mikä on turhaa energian haaskausta. Ne ovat sitä mitä ovat ja se siitä. Pukeudutaan säiden mukaan ja ollaan ulkona se mitä on pakko tai huvittaa ja sisällä on kiva uppoutua johonkin mieleiseen puuhaan kun ulkona tuuli nurkissa ryskää. Lumitöitä tiedossa ja sehän on parasta hyötyliikuntta mitä tiedän. Oikeesti!

Päivittäin ajattelen miten paljon rohkeutta minulla on varaa jättää käyttämättä ja rohkeuteen liittyy tämä helmikuinen kuva/ajatelmanikin
Olen ollut niin paljon menossa erilaisissa jutuissa, että askartelut ovat jääneet aika vähiin. Jotain on ns. meneillään ja varmaan pikkuhiljaa valmistuvatkin. Kameraa olen ulkoiluttanut lähinnä pihalla ja tietenkin olen ottanut päivän orava- ja lintukuvat "luontokuvausasemasta" (takkahuoneen ikkunasta), mutta ne nyt pitkälti toistavat itseään.
Punatulkkuja on tänä talvena hyörinyt pihapiiristä enemmän kuin muistan koskaan ennen. Välillä kuusikin pariskuntaa yhtä aikaa, mutta usein kolme pariskuntaa. Odottelusta huolimatta yksi rouva tulppu ei halunnut samaan kuvaan vaan piileskeli milloin missäkin. Olikohan känkkäränkkäpäivä hänellä :)
 Päivän oravakuvat, jotka otin pari päivää sitten


Hyvää helmikuuta kaikille ja ollaan rohkeita, vaikka välillä pelottaisikin <3
 

8 kommenttia:

 1. Hyvä ajatelma tälle kuulle. Ihania kuvia, varsinkin tuo alin oravakuva on aivan hurmaava. Sehän ihan poseeraa kimalletta tuuheassa hännässään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida 😊 Oravien kanssa on päästy luottamussuhteeseen.

   Poista
 2. Sinulta ei puutu rohkeutta! Ihailen sinua!
  Toivoisin olevani vähemmän arka kuin mitä olen.
  Osaat kauniisti kuvata näitä arkoja olentoja. Ne ovat tutustuneet sinuun ja ovat luottavaisia. Olet saanut niiden luottamuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti 😊
   Yritän olla rohkea, mutta aina ei onnistu.

   Poista
 3. Hurmaavat oravakuvat!
  Välillä tuntuu, että eniten rohkeutta tarvitaan ihan arkisessa elämässä. Elämä heittää eteen sellaisia haasteita, että pitäisi vaan uskaltaa. Paljon rohkeutta tarvitaan monasti päätöksen tekemisessä. Nytkin pitäisi tehdä päätös, mutta vielä ei ole rohkeus riittänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manumiina 😊
   Elämä on jatkuvaa valintojen tekemistä, joista usein tulee tehtyä se vanha, tuttu ja turvallinen, vaikka mieli tekisi valita uusi ja jännittävä, mutta rohkeus pettää. Näin on käynyt monesti, vaikka on käynyt toisinkin ja valinnut rohkeasti eikä ole pettynyt valintaansa. Välillä tekee niin hyvää hypätä tuntemattomaan ja kokeilla kantavatko siivet lentoon vai tuleeko äkkipudotus. Eivät ne tarvitse olla mitään maailmaa mullistavia vaan arkisia pieniä asioita, jotka voi tehdä uudella tavalla.

   Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!