lauantai 24. maaliskuuta 2018

Jäätynyt satumaa

Eurajoen Irjanteella on Faltunkoski. Siinä on aikoinaan toiminut mylly niinkuin niin monissa koskissa ympäri maata. On tullut tavaksi silloin tällöin koskella poiketa. Viime sunnuntaina ( 18.3.) oli aikomus lähteä merenrannalle, mutta tuuli melkoisesti ja päätettiinkin lähteä Faltunkoskelle katsomaan. Vuosi sitten samaan aikaan koski virtasi vapaana ja jäistä ei ollut tietoakaan. Mutta nyt osuttiin just oikeaan aikaan ihmettelemään, ihailemaan ja kuvaamaan jäätynyttä satumaata. Tervetuloa retkelle!
Tällaisessa maisemassa kaikki edellä olevat taideteokset sijaitsivat
Ei millään voi välttyä mielikuvilta, että jääprinsessat ja jääprinssit noissa jäälinnoissa asuvat. Noihin olisi kiva rakennella minimaailmoja, mutta se onnistuu vain omassa mielikuvituksessa ellei sitten halua kylmään kylpyyn virtaavaan veteen.

Kiitos käynnistä ja oikein hyvää viikonloppua! 
 8 kommenttia:

 1. Todellista luonnon taidetta. Satujen linna kristallikruunuineen ja kaikkea muuta ihanaa noissa kuvissa voi nähdä, kun antaa mielikuvitukselle siivet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida 😊
   Taas kerran on todettava miten taitava luonto on.

   Poista
 2. Oi miten upeita kuvia❤ Kyllä vaan tuo luonnon luoma taide on kaunista! Ihanaa viikonloppua ja palmusunnuntaita sinne❤

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia. Meillä on metri lunta ja noita jääihanuuksia pääsee katselemaan vähän keväämmällä.
  Ihanaa Palmusunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
 4. Hienoa luonnon tekemää taidetta :) Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!