lauantai 17. maaliskuuta 2018

Kortti miehelle

Minne nämä vuodet tuhraantuvat, kysyn vaan? Kuopuksemme täyttää tänään 49 vuotta, siis vuoden päästä juhlitaan viiskymppisiä. Just hän oli pieni poika ja nyt keski-ikäinen mies, yhden täysi-ikäisen ja kahden teinin isä. Sitä samaa hän varmaan ihmettelee itsekkin. Näin elämä menee ja näin sen pitääkin mennä.
Onnittelukortti  49-vuotiaalle on tällainen
Kylmät yöt ja aurinkoiset päivät ovat tehneet uskomattoman kaunista taidetta puihin. Taidenäyttely vaihtelee päivän mittaan eikä tiedä minkälaista taidetta aamun valjetessa on esillä.
Torstaina oli mm tällaista esillä. Kuvat ovat tietysti vain kalpea aavistus siitä, miltä oikeesti näytti.

Hyvää viikonloppua, katselkaa ympärillenne ja nauttikaa luonnon kauneudesta!

10 kommenttia:

 1. Upea kortti ja niin on upeaa tuo luonnon taidekkin, jotain niin kaunista♥ Johonkin se aika vaan kuluu:) Lämpöiset onnittelut pojallenne ja Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 2. En ole ennen nähnyt tätä koristelua puissa. On mahtanut kimallella auringossa! Oliko se noin viikko sitten kun hanget kimaltelivat aivan mahtavasti, mielestäni enemmän kuin ennen! Samoin puut, varsingin kahvipöytäämme näkyvät koivunoksat. Niillä oli suuria tuikkivia timantteja, säkenet häikäisivät silmiä. Oli nautittavaa. Tuli upporikas olo näiden jalokivien keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :)
   Viime päivinä on ollut todella upeaa kimalletta ja timatteja kotipihakin täynnä.Ilmeisesti yö- ja päivälämpötilojen isot erot saavat aikaiseksi tuota häikäisevää kauneutta. Sitä olen yrittänyt tallentaa kameran muistikortille, mutta ennen kaikkea omille verkkokalvoille ja omalle muistikortille.Niissä ne ovat aidoimmillaan <3

   Poista
 3. Liityin lukijaksi :)
  Todella kaunis nimi blogillasi ja niin totta

  VastaaPoista
 4. Upea kortti :) Niin ne vuodet vierii joutuisaan. Kyllä on ollutkin ihanaa, kun aurinko on alkanut paistaa ja oikein tuntuu, että kevät on tulossa, vaikka onkin kylmää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!