tiistai 27. maaliskuuta 2018

Kuvia Palmusunnuntailta ja Malkamaanantailta

Palmusunnuntaina ajelimme Turun ja Porinläänin Lappiin (kuuluu nykyisin Raumaan). Tarkoituksena oli kuvata Pappilankoskea ja sen jälkeen mennä vähän matkan päässä asuvan mieheni siskonperheen luokse pikavisiitille. Pappilankoski oli umpijäässä eikä siinä kuvattavaa ollut. Meille jäi joutoaikaa ennen vieraisille menoa ja menimme Lapin kirkolle ja sen ympärillä olevalle hautausmaalle.
Lapin kirkko on minulle erittäin muistorikas syystä, että joskus 90-luvulla verhoilin kirkon alttarikaaren. Sisälle emme päässeet, mutta ulkoa päin tuli kirkko kierreltyä ja muutamia kuvia otettua. Yleensäkin tykkään kirkkoja kuvata ja tällaiset pienet puukirkot miellyttävät kovasti.

Siinä kierrellessämme näimme tämän haudan
Molemmat totesimme lähes yhteen ääneen: Siinä oli hieno mies. Olen kertonut hänestä täällä. Siinä hetken muistelimme häntä ja sitten jatkoimme matkaamme. Katsoin vielä taakseni ja selkeästi tunsin miten hän toivotti Jumalan siunausta ja nosti kätensä tervehdykseksi. Hieno mies.

Kun tulimme kotiin, oli virpoja käynyt oven takana ja jättänyt terveisensä. Kiitos sinulle kuka sitten olitkin <3

Malkamaanantaina innostuin jälleen kokeilemaan Black Eye HD macro 15x-lisälinssin käyttöä  kännykkäkamerassa. Pajunkissoja kuvailin.
Hyvää pääsiäisviikkoa itsekullekin :)


4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!