torstai 12. tammikuuta 2017

Tylsistynyt minä

Erittäin harvoin totean, että kylläpä on tylsää. Tänään oli sellainen päivä, annoin itselleni luvan olla tylsistynyt. Märkää lunta satoi vaakatasossa eikä ollut mitään kovin innostavaa hommaa meneillään ja mitään uuttakaan en toimeentunut aloittamaan. Siispä tähtäilin kameran linssillä olohuoneen ikkunassa roikkuvan kirkkaan lumihiutaleen läpi ja toivoin, että tylsistynyt olo katoaisi. No ehkä ihan pientä helpotusta :)



Sämpylöiden leipominen ja varsinkin syöminen toi hetkeksi jotain mielenkiintoa päivään
Kirjastoautolta muutama kirja luettavaksi, luovaa työtä lumikolan kanssa lämmittelyksi ja perään tunnin hikilenkki. Sinne jäi tylsistynyt olotila!
Vernerin reki on maalattu ja nyt olisi luntakin, joten eiköhän huomenna joitain kuvia pääse ottamaan.
Tässä pari sisällä huonossa valossa otettua näpsyä.Väinö pääsi myös mukaan.



Mustikat jo kukkivat maljakossa keittiön pöydällä vaikka näyttäisi siltä, että talvikin on vasta alkamassa, mutta varovasti voi jo fiilistellä kevättä








8 kommenttia:

  1. Lunta on satanut täälläkin jo useita senttejä ja lisää tulee... Luulin Verneriä pikkuiseksi tontuksi, mutta Väkähän jää vierellään tosi pieneksi. Onko minkä mittainen Verneri? ps. Reki on TOSI hieno sekä malliltaan että maalaukseltaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila 😀
      Verneri on seisaaltaan 40 cm tuohon kohtaan mistä lakin piippa lähtee kaartumaan sivulle. Joku toinenkin oli luullut Verneriä kuvien perusteella pienemmäksi 😀 Väkän vastaava mitta on reilusti alle 20 cm.

      Poista
  2. Kauniita kuvia. Tonttukaverit ovat ihastuttavia, mukavaa että pääsivät molemmat hienoon rekeen :))
    Tylsistymistä havaittavissa täälläkin aikaajoin, nyt onneksi tulee lunta ja maisemat valoistuvat. Virkistää kummasti kulkea kolan perässä muutaman askeleen :) Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija 😀
      Tykkään myös lumitöistä, ihan parasta hyötyliikuntaa koko kropalle ja mielikin virkistyy kun tulee nopeasti näkyvää. Hyvää viikonloppua sinullekin 😀

      Poista
  3. En ole muistanut että noita mustikoita vois ottaa maljakkoon. Kivan näköiset.
    Kiva reki ja lumipallot, meillä on oikeaa lunta melko vähän, en tiedä voisko saada ton kokoisia muutaman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija :)
      Sama täällä on oikean lumen kanssa, vois just ja just pienen lumilyhdyn saada aikaiseksi. Lisää ei ole ainakaan lähipäivinä luvassa.

      Poista
  4. Verneri on varmasti iloinen uudesta upeasta reestään :) Ja hyvin tuntuu tulevan toimeen Väkän kanssa. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa :)
      Mukavasti näyttävät Verneri ja Väkä tulevan keskenään toimeen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!