torstai 16. maaliskuuta 2017

Rust on Crafts

Olin eilen illalla Jehkottaren kursseilla "Rust on Crafts". Tiesin jo mennessäni, että nyt olen taas antamassa pahalle pikkusormea ja jatkonhan jokainen tietää. Tragikoomiseksi asian tekee se, että luonnollisestikin joudun hankkimaan Rust Efect pastaa ja se ei sovi siihen pirtaan, että verstaani suursiivouksen edetessä olen luvannut itselleni ( tai suorastaan vaatinut itseltäni) etten osta ikinä koskaan mitään muuta kuin liimaa, ja 2-puolista liimakalvoa. Kaikkea muuta riittää takuulla niin kauan kuin minulla silmä näkee ja käsi heiluu. Ja  kuinkas ollakkaan, ennenkuin olen edes viimeistä silausta verstaalla tehnyt niin jo olen tilailemassa tuota ruostepastaa. Voi minua! Heikko on ihminen.

Mutta kurssi oli todella mielenkiintoinen ja jos siinä on mitään perää että nauru pidentää ikää niin lisävuosia tuli taas. Unohdin illan aikana, että olin mennessäni flunssasta väsynyt ja haluton tekemään yhtikäs mitään.Tällainen ROCK-henkinen pysti oli kotiin tuomisina. Mielessä monta ideaa tekniikan toteuttamiselle! 


Tästä on hyvä jatkaa ruosteen tekemistä :)  Kiitos Taru-opelle ja opiskelukavereille!


12 kommenttia:

 1. oot ihana! Mutta kun poistaa 1000 artikkelia ja ostaa tilalle 1 artikkelin, niin ollaanhan siinä voiton puolella. Ja tämä aine ei tule sulla kaappiin jäämään, siitä olen varma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru :) Pasta on jo tulossa ja todellakin olen varma, että se ei jää kaappiin kovettumaan. Ragdollia en ole kuitenkaan mistään varannut :D

   Poista
 2. Aika jännän näköistä ruostetta, hieno siitä tuli.

  VastaaPoista
 3. Hieno on. Saattaa olla, että koukutus on varma. Ehkä siihen jäisi itsekin, jos tuollaisella innostavalla ja hauskalla kurssilla olisi käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida 😊
   Olen pitkälti sellanen omalle verstaalleni hautautuja, mutta kyllä välillä tekee niin sanomattoman hyvää lähteä vaikkapa jollekin kurssille samanhenkisten ihmisten kanssa, siellä saa aina muutakin kuin oppia.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Onpa upea lopputulos ja mielenkiintoinen aine. Saako sitä ihan normi askartelukaupoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa :)
   Itse tilasin Nannan Helmi&Paperi-nettikaupasta, mutta löytyy varmaan muualtakin.

   Poista
 5. Todella upea työ. Harmi kun en päässyt tuolle kurssille.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!