keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Maaliskuu maata näyttää...

 Keliolosuhteet ovat olleet moninaiset ja haastavat, lumista, liukasta, sohjoa, vettä nilkkoihin, paljasta maata. Valitse siinä sitten oikeat jalkineet. Parina päivänä olen käyttänyt sitä (teko)syynä ettei ole voinut mennä lenkille. Nyt alkaa olla jo pyöräteillä kesäkelit ja muualtakin lumet aika tyystiin sulaneet.
Valoisuus on lisääntynyt jo hurjasti molemmista päistä päivää. Kevättä kohti joka tapauksessa mennään. 1.3. on päivä jolloin  positiivisimmat keväänodottajat voivat sanoa, että ensikuun jälkeen on jo toukokuu :)

Maaliskuulle tein tällaisen kuvan ja mietelauseen yhdistelmän. Kun osaa iloita pienistä asioista, on paljon useammin aihetta iloon kuin silloin jos iloitsee vain suurista asioista. Välillä olisi hyvä kirjoittaa muistiin kaikki asiat jotka ovat päivän aikana tuottaneet iloa. Voisi olla illalla yllätys, toivottavsti positiivinen!
Toivotan kaikille blogissani kävijöille hyvää  maaliskuuta. Siepatkaa ihan ohimennen ilonaiheita mukaan matkalle <3

4 kommenttia:

 1. Välillä pitää melkein tehdä työtä sen eteen, että huomaa kaikki kaikki pienet ilon aiheet. Se työ kyllä kannattaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manumiina :)
   On päiviä kun pienetkin ilonaiheet ovat kivan alla ja tosi syvällä siellä. Mutta ihan varmasti niillekin päiville löytyy joku pieni ilonaihe, joka saattaa olla sen ankean päivän pelastus.
   Tänään oli Länsi-Suomessa todella hyvä kolumni kiittämisestä ja kiitoksen aiheista. Pitääkin skannata se ja laittaa tänne blogiin.

   Poista
 2. Kaunis kuva ja todella varteenotettava mietelause!<3

  Ihania maalispäiviä myös Sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!