torstai 23. maaliskuuta 2017

Verstaan suursiivous on valmis!

No, ei ihan, mutta melkein. Ainoastaan ikkunoiden pesu ja verhon vaihtaminen toiseen ikkunaan pitää vielä tehdä. Mutta niitä en edes laske.  Homma ei ollut ihan pieni, monen monta viikkoa asian kanssa pakersin. Lajittelin tavaraa säilytettäviin, myytäviin, lahjoitettaviin, poltettaviin roskiin ja sekajätteeseen. Hämmentävää miten paljon ehtii vajaan kolmenkymmenen askarteluvuoden aikana tavaraa kerätä, vaikka paljon sitä on käytettykin. Toki olen suursiivouksia aikaisemminkin tehnyt, mutta en oikein mistään raaskinut luopua, lajittelin niitä vaan muka parempaan järjestykseen. Nyt lakaisi iso luuta! Edelleenkin jäi paljon ja osa myös sellaista minkä olisi voinut jo hävittääkin, mutta ei ihminen kerralla mahdottomiin pysty! Olen niin ylpeä itsestäni, että maltoin niin paljosta luopua. Kuten kuvista näkyy en kuitenkaan ihan puille paljaille vielä jäänyt :)
Nyt tiedän tarkkaan mitä minulla verstaallani on ja aika tarkkaan missä mitäkin on. Uusien paikkojen opettelu aina vähän aikaa kestää. On ilo mennä sinne jotain askartelemaan ja kieltämättä sormet syyhyävätkin aika lailla kun olen monta viikkoa tehnyt vain pakolliset jutut.
Verstaallani kaikki huonekalut ym:t sellaiset ovat huusollin puolelta hylättyjä ja laitettu sinne entisten lisäksi. Niitä ei ole maalattu tai verhoiltu vaan ovat sellaisenaan. Ei voi sanoa, että olisi joku tyyli :) Mutta pääasiahan on, että toimii ja minä siellä viihdyn.
                                          


 Isolla työpöydällä kuvausteltan vieressä on vielä laatikoissa hinnoiteltuna runsaasti myytäviä leimasimia, kirjoja, papereita ym. Yritän myydä niitä "livenä", paitsi ehkäpä leimasimia jossain vaiheessa laitan nettimyyntiin.

 Kun sain viimeisetkin pölyt pyyhittyä ja viimeiset roskapussit vietyä pois niin oli aika sammuttaa loistevalot, sytyttää vähän kohdevaloja ja kynttilä ja heittäytyä hetkeksi tunnelmoimaan ja ihailemaan lopputulosta.


 Arvatkaapa mitä tuo arkkupöytä sohvan ja nojatuolien välissä pitää sisällään ja on lähes täynnä :)


20 kommenttia:

 1. Todella kaunis. pitäisi minunkin ottaa mallia "studioni" kanssa

  VastaaPoista
 2. Upeat ja hulppeat tilat sinulla. Tuolla on ilo toteuttaa itseään 😃 Arkun sisällöstä- ekana mieleen tuli ATC kortit.
  Aurinkoista ja inspiroivaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija :) Aivan oikein, Atc ja muita keräilykorttejahan siellä on.
   Aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 3. Onnea todella paljon suuren urakan onnistuneesta toteuttamisesta! Olet päässyt loppuun asti.
  Kauniit ja viihtyisät tilat! Viimeinen kuva oli liikuttava, vietit kynttilän kera hetkeä lopputuloksen parissa! Se oli sen arvoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :) Maalissa ollaan ja juhlistan aina jollain tavalla pientenkin hommien valmistumista.

   Poista
 4. Ensin arvaus: kysein arkku sistää saatuja kortteja!
  Mutta miten ihanat tilat sinulla on! Onpa siellä hyvä puuhastella jos jonkin laista!
  Mutta sinulla onko siellä myymättä penny blackin tai artin leimoja? Minua kiinostasi.
  Jos niin voistko laittaa minulle s.postiin kuvia ja teen nopeat päätöket,kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :)
   Minulla ei ole ainuttakaan Benny Blackin tai Art Impressionsin leimasinta kun en ole harrastanut väritettäviä leimakuvia.

   Poista
 5. Moinen urakka on varmaan ollut, mutta nyt näyttää hienolta ja viihtyisältä. Mielenkiinnolla katselin tuota kuvaustelttaa, olen vähän haaveillut sellaisesta itsekin :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :)
   Kuvausteltta on kätevä apuväline kuvauksessa. Varsinkin kun kortteja yms. kuvailen niin ei tule heijastuksia ja saan valoa siihen kohtaan mihin sitä haluan.
   Mukavaa viikonloppua myös sinulle :)

   Poista
 6. Hyvältä näyttää ja niin viihtyisältä! Ja tottakai arkkupöytä on täynnä vaihdettuja/omia ei-vaihdettavia atc-kortteja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Saila :) Tottakai arkkupöydän sisällä on atc ja muita keräilykortteja vaihdettuja ja omia ei vaihdettuja :D

   Poista
 7. Ihanalta näyttää. Suuri urakka mutta kannattaa tehdä silloin tällöin. Turhaa tavaraa on minullekin kertynyt, vaikka vuosi sitten jo aika paljon pois laitoin.
  Atc-korteillesi on mainio paikka, sieltä niitä voi ottaa esille ja katsella. Minulla on muutama mappi hyllyssäni jo vaihdoissa saatuja ja yksi omia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :) Iso oli urakka ja välillä ihan epätoivoinenkin, mutta nyt on hyvä mieli ja moni itselle tarpeeton on jo löytänyt käyttäjän. Ja varmaan loputkin ajan myötä, tavalla tai toisella.

   Poista
 8. Vau ja vielä kerran vau, tostahan tuli kuin olkkari, hieno !!
  Kyllä sulla oli kova urakka, mutta upee lopputulos.
  Mäkin olen hävittänyt tietoisesti korttiaskastelu tarvikkeita. Lähinnä leimoja olen hävittänyt, otan jemmaan pari kuvaa, teen niistä joskus kortteja. Nytkin on hirveä pino leimakuvia, en koskaan muuten tule tekemään noista kaikista kortteja.
  Mitä hullua niitäkin pitää noin paljon säästää ???kysyn itseltäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :)
   Kaikki mahdollinen on laitettava talteen kun jos vaikka joskus tarvitsee.Näillä kuvitelmilla olen toiminut ja kaaos oli sen mukainen.Raaskin kyllä vanhoja vaatteita laittaa kierrätykseen, mutta askarteluvermeistä pidän kiinni viimeiseen saakka. Ihan hullua touhua! Olenkin aina sanonut, että askartelutarvikkeiden keräily on yksi harrastus ja toinen harrastus on sitten se kun niistä jotain tekee.

   Poista
 9. Voi, että sinulla on iso ja ihana tila, missä askarrella ja toteuttaa itseään eikä tarvitse korjata jälkiään heti. Ihan kadehdin sillälailla positiivisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa :)
   Tila on entinen työtilani, joka nyt on askartelukäytössä.

   Poista
 10. Kivasti on pöytätilaa ja kaikki järjestyksessä. Hyvä idea varmasti tuo kuvausteltta! En ole aiemmin bongannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Täti Punainen:)Kuvausteltta on kätevä.

   Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!