sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Päätös ei pitänyt...

Kun viime joulun koristeet laatikoihin ja kaappeihin talletin niin vakaa päätökseni oli ettei yhtään ainutta uutta koristetta ilmesty tähän torppaan. Läheskään kaikki entisetkään eivät tule minään jouluna kelpuutettua kodin joulukoristeluun niin miksi ihmeessä niitä uusia pitää tehdä. Hyvinhän tämä toimi aika pitkälle. Tuikitärkeäksi hankinnaksi ilmaantui kuitenkin uusi lumihiutalestanssisarja ja olishan se hölmöä olla sitä käyttämättä. Nyt puolustaudun sillä, että lumihiutaleet eivät suinkaan ole joulukoristeita vaan talvikoristeita. Lopputulema on kuitenkin sama, eli ensi kesänä on taas enemmän säilytettävää "välivarastossa".
Elizabeth Craft Designs stanssi - Ornate SnowflakesMielestäni tämä on kaunein näkemäni lumihiutalestanssi <3 Tiedän, että käyttöä tulee olemaan.


14 kommenttia:

 1. Lumihiutaleita ei ole vielä kaivannut, mutta tällaiset hiutaleet olisivat mieluisia! Ovat todella kauniita ja näyttäviä!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kaunis ja miten moneen voikaa tuotakin käyttää!

  VastaaPoista
 3. Ihanuus tuo stanssi - ei ihme ettei päätös pitänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli 😊 Kuului sarjaan "pakko saada".

   Poista
 4. Minunkin mielestäni ihana. Sillä saa näyttäviä ja kauniita koristeita.

  VastaaPoista
 5. Voi kyllä, todellakin kaunis. Tuo stanssi on kyllä mahtava.

  VastaaPoista
 6. On kyllä kaunis. Ja kun sulla on taito toteuttaa niin hienoja koristeta, olisi sääli jos päätös olisi pitänyt. Olennaisinta joulu- ja talvikoristeissa on niiden tekemisestä nauttiminen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!