lauantai 14. lokakuuta 2017

Sailan atc-tuplavaihto 2017 #4

Pitkästä pitkästä aikaa osallistuin atc-vaihtoon ja yleensäkin atc-korttien tekemiseen. Kun asiaa tutkailin, niin toista vuotta on kulunut edellisten atc-korttien tekemisestä. Innostus niiden tekemiseen on jossain syvällä mielen sopukoissa, mutta huomaan useinkin laittavani materiaaleja talteen ajatuksella "nämä sopivat atc-kortteihin". Eli ei ihan sammunut kuitenkaan, kytee vielä :)
Vaihtoon menin siitä mistä aita on matalin. Sai käyttää myös aikaisemmin tehtyjä kortteja ja niitähän löytyy. Mutta saamistani kuvista pitää nyt tehdä niitä käyttäen ihan uunituoreet kortit. Kivat kuvat sainkin, saa nähdä mitä niistä kehkeytyy.
Tällaiset ihanuudet tulivat muutama päivä sitten postissa
                                Vasemmalla Sailan "Such a perfect day" ja oikealla  Manumiinan "Marja-Liisa"                                        
Vasemman puoleinen oli kuin minulle tehty "such a perfect day" ja nuoren leijonan aika läheinen tapaaminen vajaa kolme vuotta sitten Keniassa Masai Maran ruohikkosavannilla tuli taas niin silmieni eteen. Ei leijona ihan kainalossani ollut, mutta muutaman metrin päässä ja sydämeeni se villikissa jäi asumaan.
Oikean puoleisen kortin tausta on varmaankin ihan itsetehty ja siten ainutlaatuinen. Olen sitä oikein suurennuslasin kanssa tutkaillut. Se on todella taidokas ja kaunis.
Lämpimät kiitokset Sailalle ja Manumiinalle korteista ja Sailalle kiitos myös vaihdon järjestämisestä<3

Omat korttini vaihtoon olivat tällaiset. Ei tullut laitettua korttien nimiä talteen, mutta vas.puoleinen liittyy postin tulemiseen ja oik.puoleinen taisi olla "Onks pakko"


Toivottelen kaikille oikein hyvää viikonloppua!
 

8 kommenttia:

 1. Aina on mukava tietää, kenelle omat kortit päätyvät. On nyt miehen "vika", että tällä kertaa korteista tuli tuollaiset. Marja-Liisan taustaan olen tyytyväinen (itte tein), mutta minusta tuntui, että sitten kuva on vaan lätkästy taustan päälle. Jotain se olisi minusta vielä kaivannut. Kysyin miehen mielipidettä ja hän vastasi, ettei mitään lisää. Edelleen kuitenkin kaihertaa, että jotakin..
  Sinun korttisi sen sijaan ovat taas täydelliset. Ei mitään liikaa, ei mitään liian vähän. Kuten myös Sailan kortti.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manumiina 😊en kyllä kaivannut tekemääsi korttiin mitään lisää. Tausta on niin hieno, että se saa olla reilusti esillä.Miehellesi terveisiä, samaa mieltä hänen kanssaan 😊

   Poista
 2. Hienot kortit sait. Ei minusta tuo Manumiinan kortti tarvitse enää mitään lisää, näin pääsee kaunis tausta esiin. Sailan kortit ovat aina hyviä, kuten on nuo sinunkin korttisi. Sain onnekseni toisen niistä, eli Onks pakko-kortin. Aivan mainio ja kuvastaa hyvin tunteitani useimpina sivouspäivinä. Kiitos siitä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!