tiistai 28. helmikuuta 2017

HaastekuvatJulkaisin Facebook-profiilissani tällaiset kuvat osana eläinrääkkäystä vastustavaa, eläinten oikeuksia puolustavaa haastetta. Julkaistava 5 pv/ 5 kuvaa lemmikistä ( ei tarvitse olla oma).

Kuva 1/5 meidän rakkaat kisut Artturi Sakari (neiti) ja Vilpertti. He toivat runsain mitoin iloa (ja huoltakin) elämäämme ja paljon tassunjälkiä jäi sydämeen kun he siirtyivät kumpikin vuorollaan kissojen taivaaseen.
Kuva 2/5 Tyttärentyttären Emmin Pikkumusta, joka harvakseltaan on meillä hoidossakin ollut
Kuva 3/5 Pojan perheen koira Milo, joka silloin tällöin saadaan hoitoon, viimeksi muutama päivä sitten, jolloin tuon kuvankin otin.
Kuva 4/5 Reissuilla tulee paljon kuvattua kissoja. Tämä kuvasarja on Marmariksesta
 
Kuva 5/5 Otturi-Vili, joka hoitelee kissankaipuutamme käymällä meillä saamassa rauhaa ja rakkautta
Ei voi kieltää etteikö silloin tällöin kissakuume nouse, mutta päätös olla ottamatta omaa lemmikkiä on pitänyt ja suurena apuna siihen on, että on ihania lainaeläimiä, jotka käyvät lievittämässä kuumetta.


8 kommenttia:

 1. Kyllä lemmikit ovat ihania. Meillä lapsuudenkodissa oli aina kissoja ja koira. Laina eläimillä meilläkin mennään ainakin nyt, vaan eihän sitä koskaan tiedä.

  VastaaPoista
 2. Tunnustan: olen kissaihminen. Silti en omaa kissaa halua. Tyttären perheen kissa Pikkuveli riittää minulle hyvin kissaseuraksi :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia kisuista!
  Lainaeläimet on hyvä ratkaisu :)

  VastaaPoista
 4. Kissat on niin ihania, itse oon nykyään kissoille kovasti mutta onneksi voi kuvista ihastella ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!