torstai 15. kesäkuuta 2017

Rhodos osa 8 Kissat

Yksi kuvaussuosikeistani on ehdottomasti kissa. Melkein jokainen vastaantuleva kissa ansaitsee tulla kuvatuksi. Rhodoksen reissultakin näköjään toistasataa kissakuvaa, joissa ehkäpä kuutisenkymmentä eri kissaa. Yritin valita erinäköisiä ja -oloisia kissoja tähän kokoelmaan.
Prassailen usein sillä, että omaan "kissakuiskaajan" taitoja. Olen usein saanut haluamani kissan puhumalla hyvään kuvausasentoon.Välillä ei onnistu, välillä menee paljonkin aikaa ja välillä kissa on heti juonessa mukana ymmärtäen aikomukseni. Tämä kissa oli helppo tapaus, muutama minuutti ja kisu poseerasi kivimuurilla. Kisu käveli jonkin matkan päässä muurilta ja rupesin juttelemaan sille, että olet tosi kaunis ja tulis kiva kuva jos menisit makaamaan tuohon muurille. Kävin näyttämässä paikan ja jatkoin hetken aikaa rauhallista puhetta ja tässä lopputulos.


Satunnaisia vastaantulijoita ja lepohetkeä viettäviä kujilta


Tämä oli saanut tai käynyt ostamassa pitsan. Kulman takana luuraili toinen kissa ilmeisesti odottamassa omaa osuuttaan

Mandrakin sataman aallonmurtajalla oli paikka, johon saa viedä kissoille ruokaa tai laittaa rahaa ruoan hankintaan. Ainakin kovasti vakuuteltiin useammaltakin taholta, että varmasti raha menee just siihen tarkoitukseen. Halusin uskoa siihen ja laitoin vähän ruoka-avustusta kun lähin kauppa oli kuitenkin sen verran pitkällä ettei viitsitty lähteä kissanruokaa ostamaan. Alueella olevat oman polun kulkijakissat olivat ainakin hyvin ruokitun näköisiä.
Tässä heistä muutamia

Ruokintapaikalla oli myös uusia pieniä sydämenmurskaajia, jotka tulevat kulkemaan omia polkujaan,  putsaavat itse haavansa ja kuivaavat kastuneet tassunsa, etsivät ruokansa ja valtaavat reviirinsä.
Tähän kuvaan on hyvä lopettaa kissaosio. Toivottavasti kaikki kissat saavat elää hyvän ja pitkän elämän ja ihmiset heidän polkujansa edes vähän avittaisivat <3

Seuraavaan ja samalla viimeiseen osaan keräilen kuvia sieltä täältä eri aiheista.
6 kommenttia:

 1. Upeaa yhteistyötä kissojen kanssa! Olet varmasti heidän lempikuvaajansa myös.Joka kuva tuo kuvattavansa persooallisuuden esiin, väitän!
  Mitähän puhelit tuolle Jaffan väriselle kissalle, joka etukäpäliinsä nojaten tulee nenäetäisyydelle kamerasta. Ihana!!
  Näitä kuvia palaan katselemaan vielä monesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti 😊 Kyseinen kissa hääräili roskiksen vieressä ja kyselin onko mitään ertyistä löytynyt. Kisu hyppäsi roskiksen reunalle ja kiinnostui mun kamerasta 😊

   Poista
 2. Kissat ovat minunkin lempikohteitani lomilla kuvatessa. Kreikassa varsinkin, hyvin momipuolisen värisiä ja kauniita, hyviä kohteita.Sinun kuvasi ovat loistavia, olet todellakin kissakuiskaaja. Melkein matkakuume valtaa lomakuviasi katsoessa, vaikka lämmin on tännekin jo ennättänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida 😊 Kreikka ja Turkki ovat otollisia maita kissakuvaajalle. Ennen pentukisuja oleva kuva on myös "kuiskaamisen" tulos. Kun aikani puhelin mikä olis nätti asento poseerata niin toteutuihan se. Tuo on ehkä se helpoin, kissa osoittaa mielihyvää ja luottamusta sulkemalla silmänsä ja asettelemalla etutassunsa sievästi vierekkäin ja häntänsä kauniisti kaarelle jalkojen ympärille. Tässä hännän asento jäi vähän vaillinaiseksi, mutta muuten täydellinen 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!