sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Olipa kiva viikonloppu!

Viikonloppu oli yhtä juhlaa. Perjantain aamupäivän vietimme naapurin Elsan (3,5v) päiväkodissa.
Siellä vietettiin isovanhempien päivää ja Elsan isovanhemmat asuvat kaukana eivätkä voineet osallistua, niin me saimme  Elsalle tärkeinä henkilöinä kutsun saapua. Olimme tietysti hyvin iloisia kutsusta, kunniatehtävä. Saimme tutustua päiväkotiin, piirtää lasten kanssa, leikkiä ja laulaa ja lopuksi ulkoilimme ja teimme ryhmässä aika pitkän kävelylenkin. Oli todella kiva aamupäivä. Kuviakin tuli otettua, mutta kun en laita mielelläni luvallakaan saatikka luvatta kenestäkään tunnistettavia kuvia niin eipä montakaan kuvaa ole sellaista, jotka voisin julkaista.
Mutta tässä piirretään
Eräs pieni poika piirsi "möököjä" ja hän antoi sellaiset myös minulle ja miehelleni. Minä sain pienemmän "kun olet noin pieni" :)
Sitten ilta jatkui pojanpojista vanhimman, Veikan vanhojentanssien merkeissä Kokemäellä. Kyllä sydän oli aika sykkyrällä ja tippaa pyrki silmäkulmaan kun nuorten hienoja tanssiesityksiä katsoi. Tyttöjen upeat kampaukset ja iltapuvut eivät jättäneet ketään kylmäksi. Pojista oli kuoriutunut komeita nuoria miehiä tummissa puvuissaan ja kiiltävissä kengissään.
Musiikki oli hienoa ja tanssit oli hiottu nautittaviksi. Todella ihanaa oli se, että nuoret olivat päivän aikana käyneet esiintymässä ja viemässä tanssin iloa päiväkodeissa vanhustentalossa.
Illan aikana tuli otettua paljon kuvia ja videoita, mutta samasta syystä kuin edelläkin niin ei oikein julkaistavaa löytynyt. Kaikissa kuvissa oli niin paljon kasvoja, mutta tässä Veikka ja hänen tanssipartnerinsa Riikka.

Tässä mieheni minusta ottama kuva kun olimme kotoa tilaisuuteen lähdössä
Päivän aikana konkretisoitui se miten nopeasti aika rientää. Tuntuu ettei siitä ole  kuin hetki kun Veikkakin oli pieni päiväkotilainen ja nyt komea nuori mies pyöritteli tanssiparketilla kaunista daamia. Vielä nukkumaan mennessä oli hyvin herkistynyt olo ihanasta päivästä. Oikea extrasuperperjantai :)
Eivät viikonlopun juhlat siihen loppuneet vaan lauantaina vietettiin  vävypojan 50-vuotisjuhlia. Vasta tätä kirjoitellessani huomasin etten muistanut ottaa tekemästäni kortista kuvaa. Sekin vähä mitä viimeaikoina on tullut askarreltua unohtui kuvata.
Juhlat olivat rennot ja iloiset. Ei nykyviiskymppiset puvuissa ja kravateissa juhli vaan rento asu, ohjelma ja tarjottavat. Ja kaikilla oli hauskaa!
Tässä yksi kuva lauantai-illasta. Koska sain tämän facebookissakin julkaista niin samalla luvalla täälläkin :) Meitä on kolmessa sukupolvessa platinablondeja (valaistus vähän muutti vihertäväksi). Yhdellä on aito!
Tapahtumarikas ja ikimuistoinen viikonloppu on takana ja arki alkaa, mutta sekin on hiihtolomista johtuen normaalista poikkeava. Alkuviikoksi saamme kummitytön perheen meille ja loppuviikolla nuorimman pojanpojista ja bonuksena Milo-koiran. Vähän säpinää tähänkin tupaan!

Oikein hyvää alkavaa viikkoa myös kaikille blogissa kävijöille!

10 kommenttia:

 1. Ihana superviikonloppu sinulla on ollutkin. Näistä saa lisävirtaa!

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana viikonloppu onkin ollut sinulla. Joskus käy niin, että on monenlaista tapahtumaa samalle viikonlopulle, mutta kun ne ovat hauskoja kaikki, niin hyvin jakssa.

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja kaikki, mutta ehkä kaikista "paras" tuo mörkö: pienempi sinulle kun olet niin pieni <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila 😊
   Suvisaappaan mittaisen suusta ihan parasta 💕

   Poista
 4. Oli kiva päästä mukaan tapahtumarikkaaseen viikonloppuusi! Siinä oli yhtenä koosteena osa elämän kirjosta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!