sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Sumua ja torttuja

Harmaata ja sumuista ovat lähipäivät olleet eikä aurinko ole edes vilahtanut kuin korkeintaan unelmissa. Perjantainen sumu on kiva erilainen valokuvaussää. Käväisin kiireellä keskustassa asioilla ja muutaman kuvan sakeasta sumusta nappasin kännykällä.
Olisin lähtenyt merenrantaan sumua ihmettelemään, mutta päivä oli buukattu täyteen tärkeämpää tekemistä. Mikä nyt sitten voi olla  tärkeämpää kuin valokuvaus? Mutta eteisessä aloitettu remontti meni nyt edelle ja tuntui tärkeämmältä.
Sunnuntaista Runebergin päivää tuli juhlistettua itsetehdyillä tortuillaHyvä alkavaa viikkoa kaikille 
 


10 kommenttia:

 1. Monenlaista säätä mahtuu Suomen talveen... Niin herkullisen näköisiä torttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila 😊
   Täällä ei ole oikeastaan talvea ollut. Välillä oli jo tosi keväistä, linnutkin olivat ihan kevätfiiliksissä. Nyt leijailee harvakseltaan lumihiutaleita ja muutama aste pakkasta.

   Poista
 2. Oho, ei ollenkaan lunta!
  Herkkuja olet leiponut, syön näitä vain silmilläni :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selma 😊
   Kerran on lumikola ollut esillä.
   Olen jostain syystä pitänyt Runebergin torttujen leipomista vaikeana, ellei suorastaan mahdottomana asiana. Mutta nyt kokeilin ja olivatkin helppoja tehdä ja maistuivat tosi hyviltä.

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Kaikki ovat, tosin ensimmäinen sumukuva on aivan ihana! Pidän siitä valtavasti. Olen kaynyt sitä useamman kerran katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti:)
   Yleensä kun käyn torin nurkilla niin jätän auton kirkon lähellä olevalle parkkipaikalle ja kävelen siitä kirkon ohitse. Kirkon tornia tulee usein kuvattua eri kulmista ja eri valaistuksissa.

   Poista
 4. Ihania ovat sumukuvasi.Kuvissasi sumu tulee hyvin esille.
  Rauma on niin kaunis, oli sumuista tai ei. Muutama vuosi sitten ohikulkumatkalla siellä pysähdyttiin. Otin kuvia aivan älyttömän määrän.
  Ja oi kuinka herkullisen näköisiä torttuja, oikein tulee vesi kielelle. Meillä syötiin Antellin tekemiä, hyviä nekin olivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida 😊 Varsinkin Vanha Rauma on kaunis ja kuvia tulee otettua paljon vaikka täällä on koko ikänsä asunut.Aina löytyy uusia kuvakulmia.

   Poista
 5. Upeita sumuisia kuvia olet postannut meidän iloksi. Tänään onkin kaunis aurinkoinen päivä, tuuli vain tahtoo tehdä ilmasta jäätävän. Herkullisen näköisiä leivoksia, mielelläni siitä yhden ottaisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuta 😊
   Täälläkin tänään aurinko paistaa kirkkaan siniseltä taivaalta ja kirpakka pakkanen.

   Poista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa!